Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin muhtar olduğunu görmek

Rüyada birinin muhtar olduğunu görmek

Rüyada birinin muhtar olduğunu görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, işlerini büyüteceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine işarettir.

Rüyada birinin muhtar olduğunu gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanmanız yeni ilgi alanları edinmenizi veya aradığınız alanlarda destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada muhtar görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski muhtar görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahalle muhtarını görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, yürek yakan biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köy muhtarı görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, tebrik edileceğine işarettir.

Rüyada köy muhtarını görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, gelirinin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhtar seçilmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet eder.

Rüyada köyün muhtarını görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada muhtara gitmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments