Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski mezar taşı görmek

Rüyada eski mezar taşı görmek

Rüyada eski mezar taşı görmek ticaretinin gelişeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski mezar taşı gördüyseniz:

  • Bir an önce gerekli ekibi kurmanızda fayda var.

Rüyada eski mezar taşı görmek belalardan korunacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, başarısızlıklara düşeceğine işarettir.

Rüyada beyaz mezar taşı görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş mezar görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşını öpmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermer mezar taşı görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşına basmak üzüntülü haberler alacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına inanılır.

Rüyada mezar taşına yazı yazmak rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşı sökmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, endişelerin sona ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments