Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz mezar taşı görmek

Rüyada beyaz mezar taşı görmek

Rüyada beyaz mezar taşı görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, bazı ortak işlere gireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada beyaz mezar taşı gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Rüyada beyaz mezar taşı görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına işaret eder.

Rüyada mezar taşına basmak zor durumda kalacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Rüyada mezardan taş çıkarmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, amaçlarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşı yıkamak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tarihi mezar taşı görmek geçim derdinin sona ereceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşı kırmak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşı okumak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşına dokunmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments