Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş mezar görmek

Rüyada taş mezar görmek

Rüyada taş mezar görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sayılacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada taş mezar gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Rüyada kırmızı mezar taşı görmek çok hayır duası alacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, istediği gibi hareket edeceğine delalettir.

Rüyada mezar taşına oturmak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada yazısız mezar taşı görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada boş mezar taşı görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada mezarlıktan taş toplamak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada mezar taşı yapmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada iki tane mezar taşı görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada yazılı mezar taşı görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments