Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eliyle mezar kazmak

Rüyada eliyle mezar kazmak

Rüyada eliyle mezar kazmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalettir.

Rüyada eliyle mezar kazmak gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilir veya güçlendirebilirsiniz.

Rüyada eliyle mezar kazmak kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eliyle toprak kazmak kendisini Allah yoluna adayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, söylediklerinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada eliyle diş çekmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada eliyle yılan öldürmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişi eliyle çıkarmak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sorunların teker teker aşılacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerini eliyle çekmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına işarettir.

Rüyada eliyle fare öldürmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işarettir.

Rüyada eliyle yılan tutmak yanlış kişilere denk geleceğine, zayıflayacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments