Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski mesleğini yapmak

Rüyada eski mesleğini yapmak

Rüyada eski mesleğini yapmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, rızkın çoğalacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski mesleğini yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada eski mesleğini yapmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski mesleğini görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mesleğini yapmak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, söylediklerinin çıkacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalettir.

Rüyada olmak istediğin mesleği görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işarettir.

Rüyada meslek sahibi olmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada meslek görmek rakiplerini geride bırakacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meslekte yükselmek hem ün sahibi olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Rüyada meslek öğrenmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments