Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmak istediğin mesleği görmek

Rüyada olmak istediğin mesleği görmek

Rüyada olmak istediğin mesleği görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, düşmanlarını kaybetmeye rivayet etmektedir.

Rüyada olmak istediğin mesleği gördüyseniz:

  • Şans tanımak isteyeceksiniz.

Rüyada istediğin mesleği görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına yorulur.

Rüyada olmak istediğin mesleği görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, kazancının günden güne arttıracağına delalettir.

Rüyada meslek seçmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, planların aksayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine inanılır.

Rüyada eski mesleğini görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada mesleğini yapmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet eder.

Rüyada meslek değiştirdiğini görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret eder.

Rüyada eski mesleğini yapmak gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada meslek öğrenmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments