Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meslekte yükselmek

Rüyada meslekte yükselmek

Rüyada meslekte yükselmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, rakiplerin alt edileceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada meslekte yükselmek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada meslekte yükselmek varolan borçların yakında ödeneceğine, aşkının da kalıcı olacağına, rütbe edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada istediğin mesleği görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işarettir.

Rüyada olmak istediğin mesleği görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, borç batağına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada meslekten atıldığını görmek bol para kazanacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına inanılır.

Rüyada eski mesleğini görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meslek kazanmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada meslekten atılmak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine alamet eder.

Rüyada meslek değiştirdiğini görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, işin düzeltileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments