Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meslek öğrenmek

Rüyada meslek öğrenmek

Rüyada meslek öğrenmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına işarettir.

Rüyada meslek öğrenmek gördüyseniz:

  • Yer değişimi veya belli bir arkadaşlık ilişkiniz kanalıyla farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada meslek öğrenmek kıtlığın meydana geleceğine, aile içinde de bereketin artacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada mesleğini yapmak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada olmak istediğin mesleği görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada meslek değiştirmek satışların düşeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin mesleği görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, geçineceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski mesleğini yapmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işaret eder.

Rüyada eski mesleğini görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meslekten atıldığını görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, başarısızlıklara düşeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments