Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski mesleğini görmek

Rüyada eski mesleğini görmek

Rüyada eski mesleğini görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, üzüntülerin biteceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada eski mesleğini gördüyseniz:

  • Detayları gözden kaçırmamakta fayda var.

Rüyada eski mesleğini yapmak hüsrana uğrayacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada eski mesleğini görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına rivayet eder.

Rüyada meslek öğrenmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, daha zengin hale geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mesleğini yapmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, yeni projelere atılacağına alamet eder.

Rüyada meslekten atılmak art niyetli kişilere uyacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada meslek seçmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mesleğini yaptığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada meslek görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, ilim irfan sahibi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments