Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meslek sahibi olmak

Rüyada meslek sahibi olmak

Rüyada meslek sahibi olmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, işinin ehli olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada meslek sahibi olmak gördüyseniz:

  • Güven sorunları oluşabilir.

Rüyada meslek sahibi olmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada meslekten atıldığını görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Rüyada meslek kazanmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, üzüntülerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada eski mesleğini görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada meslekte yükselmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski mesleğini yapmak kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada meslek değiştirmek iyi ruh halinin bozulacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada meslek görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments