Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meslek görmek

Rüyada meslek görmek

Rüyada meslek görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, stresten uzaklaşılacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada meslek gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada mesleğini yapmak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada eski mesleğini görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, elde edilen nasibin artacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine işarettir.

Rüyada meslek değiştirmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, yeni kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada eski mesleğini yapmak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, mutlu olacağına ve güleceğine delalettir.

Rüyada meslek değiştirdiğini görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meslek kazanmak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada meslek sahibi olmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada meslek öğrenmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, günü birlik tatillere çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments