Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mesleğini yaptığını görmek

Rüyada mesleğini yaptığını görmek

Rüyada mesleğini yaptığını görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mesleğini yaptığını gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Rüyada istediğin mesleği görmek ayrıcalık elde edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine tabir olunur.

Rüyada meslek değiştirdiğini görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine inanılır.

Rüyada mesleğini yaptığını görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada meslekten atılmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada eski mesleğini görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada olmak istediğin mesleği görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada meslek öğrenmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada meslekte yükselmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments