Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meslekten atılmak

Rüyada meslekten atılmak

Rüyada meslekten atılmak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, geçim derdi yaşayacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada meslekten atılmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip kişiler veya daha iyi bir ev ortamı için zaman harcamalısınız.

Rüyada meslekten atılmak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulur.

Rüyada meslekten atıldığını görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada meslekte yükselmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mesleğini yaptığını görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada meslek değiştirdiğini görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada meslek görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, ilişkilerin noktalanacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına yorulur.

Rüyada eski mesleğini yapmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada olmak istediğin mesleği görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments