Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski komutanını görmek

Rüyada eski komutanını görmek

Rüyada eski komutanını görmek insanların afiyet bulacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski komutanını gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Rüyada eski komutanı görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski komutanını görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada komutandan tokat yemek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada garnizon komutanı görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivil komutan görmek keyfinin kaçacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ordu komutanı olmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada komutana selam vermek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, o işten ekmek yiyeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada emekli komutan görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments