Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski komutanı görmek

Rüyada eski komutanı görmek

Rüyada eski komutanı görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, gülüp eğleneceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada eski komutanı gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz durumunda yepyeni çevrelere açılabilme şansını yakalayacaksınız.

Rüyada eski komutanını görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski komutanı görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komutandan hediye almak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine işaret eder.

Rüyada komutan görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın komutan görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sağlık ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada asker komutan görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara işarettir.

Rüyada komutana selam vermek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, karlı işlere gireceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada komutana sarılmak hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments