Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekli komutan görmek

Rüyada emekli komutan görmek

Rüyada emekli komutan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, ümitlerinin son bulacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada emekli komutan gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Rüyada emekli komutan görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, yenileneceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada malulen emekli olmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada emekli imam görmek mutlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının emekli olduğunu görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada emekli olduğunu görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine inanılır.

Rüyada genç emekli olduğunu görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin emekli olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada emekli polis görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments