Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komutana selam vermek

Rüyada komutana selam vermek

Rüyada komutana selam vermek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada komutana selam vermek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada komutana selam vermek böylece hayatının kolaylaşacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulmaktadır.

Rüyada garnizon komutanı görmek hedeflerini tutturacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada komutana sarılmak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, ailesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komutandan tokat yemek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayatın temposunun yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada eski komutanını görmek maddi açıdan rahata erileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, maddi varlığının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada bayan komutan görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada alay komutanı görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalettir.

Rüyada eski komutanı görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments