Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komutandan tokat yemek

Rüyada komutandan tokat yemek

Rüyada komutandan tokat yemek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komutandan tokat yemek gördüyseniz:

  • Karşılığında sizden tam olarak ne beklendiğini bilmeden hediye ya da jest kabul etmemenizde fayda var.

Rüyada komutandan tokat yemek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada garnizon komutanı görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada askeri komutan görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada komutana sarılmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada savaş komutanı olmak yaşam sevincinin geri geleceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada komutana selam vermek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada denizci komutan görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bölük komutanını görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, moralin bozulacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments