Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin memesini emmek

Rüyada annesinin memesini emmek

Rüyada annesinin memesini emmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin memesini emmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeyle konusunda kendinizi kısıtlamayın.

Rüyada anne memesi emmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin memesini emmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada annesinin memesini emmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, işlerinin kolaylaşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada erkeğin memesini emmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işaret eder.

Rüyada karısının memesinden süt emmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, tövbelerinin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada kızın memesini emmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kendi memesini emmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi memeni emmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments