Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne memesi emmek

Rüyada anne memesi emmek

Rüyada anne memesi emmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, malvarlığının çok daha artacağına, itibarının ve makamının artacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada anne memesi emmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var.

Rüyada anne memesi emmek kazanılan paranın artacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin memesini emmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada annesinin memesini emmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan memesi emmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının memesini emmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, refaha erişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada karısının memesinden süt emmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, evlerin ayrılacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Rüyada kendi memesinden süt emmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments