Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının memesinden süt emmek

Rüyada karısının memesinden süt emmek

Rüyada karısının memesinden süt emmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, karın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısının memesinden süt emmek gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada karısının memesinden süt emmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, yüksek mertebeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısının memesini emmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına inanılır.

Rüyada kadının memesinden süt emmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, şansın kaçacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına yorulur.

Rüyada kendi memesinden süt emmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada memeden süt emmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada karısından süt emmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments