Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memesini emmek

Rüyada kendi memesini emmek

Rüyada kendi memesini emmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendi memesini emmek gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Rüyada kadının memesinden süt emmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kulak memesini emmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, keyifli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada memesini emmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına işaret eder.

Rüyada kadın memesini emmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, büyük bir ikilemde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan memesi emmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kızın memesini emmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının memesini emmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada erkek memesi emmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments