Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kocayı öpmek

Rüyada eski kocayı öpmek

Rüyada eski kocayı öpmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, rahat bir nefes alınacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada eski kocayı öpmek gördüyseniz:

  • Olaylar sinirlerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlılığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada eski kocayı öpmek görmediği yerlere gideceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, borçlarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski kocasını öpmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kocanın elini öpmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada kocası öpmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, kısmetli bir işe atılmaya inanılır.

Rüyada kocanı öpmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kocanın ayağını öpmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, kızına daima sahip çıkacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments