Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanı öpmek

Rüyada kocanı öpmek

Rüyada kocanı öpmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kocanı öpmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada kocanın elini öpmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kocasını öpmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına inanılır.

Rüyada kocası öpmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını öpmek kısmetinin artacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hayırlı terfiler alınacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski kocayı öpmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın ayağını öpmek başarılı ve kazançlı olacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments