Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kocasını öpmek

Rüyada eski kocasını öpmek

Rüyada eski kocasını öpmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski kocasını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konular yavaş ilerliyor olabilir.

Rüyada eski kocasını öpmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada eski kocayı öpmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Rüyada kocası öpmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, itibarın sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada kocanı öpmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada kocanın elini öpmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kocasını öpmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada kocanın ayağını öpmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments