Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın elini öpmek

Rüyada kocanın elini öpmek

Rüyada kocanın elini öpmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, haksızlığa uğrayacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, onlara değer vereceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada kocanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada kocasının elini öpmek çok güzel adımlar atılacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kocanın elini öpmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kocasını öpmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet eder.

Rüyada eski kocayı öpmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kocanı öpmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kocasını öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işarettir.

Rüyada kocasını öpmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments