Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kocasını öpmek

Rüyada ölmüş kocasını öpmek

Rüyada ölmüş kocasını öpmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, kişinin rahat edeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kocasını öpmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Rüyada kocanın elini öpmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocası öpmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına inanılır.

Rüyada eski kocasını öpmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada kocanı öpmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada kocasını öpmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının elini öpmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek günahkâr olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kocanın ayağını öpmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, umutlarının kırılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments