Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın elini tutmak

Rüyada kocanın elini tutmak

Rüyada kocanın elini tutmak girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine işaret eder.

Rüyada kocanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Paranızı size getirisi olacak şekilde harcamalı veya değerlendirmelisiniz.

Rüyada kocanın elini tutmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, bol muhabbette kalacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının elini tutmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına tabir olunur.

Rüyada eski kocanın elini tutmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada kocayla el ele tutuşmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, helal rızık elde edeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın elini öpmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının elini öpmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının elinde para görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, rütbe edineceğine, parasının her zaman bereketli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının elinde bıçak görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments