Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski karısının evlendiğini görmek

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, borçlarının kalmayacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada eski karısının evlendiğini gördüyseniz:

  • Ulaşmaya çalıştığınız hedefte fark yaratması için kime veya neye güvenebileceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, kazancının günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının başkasıyla evlendiğini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, giderileceğine delalettir.

Rüyada karısını evlendiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, hayır duaları alacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine tabir olunur.

Rüyada karısını evlendirmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının karısıyla evlenmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına alamet eder.

Rüyada karısıyla evlendiğini görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada karısıyla evlenmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments