Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının karısıyla evlenmek

Rüyada arkadaşının karısıyla evlenmek

Rüyada arkadaşının karısıyla evlenmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının karısıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada arkadaşının karısıyla evlenmek düzeninin sarsılacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine delalettir.

Rüyada karısını evlendirmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına inanılır.

Rüyada karısıyla evlenmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada karısını başkasıyla evlendiğini görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, eksiği kendinde bulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada karısıyla tekrar evlenmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada karısını başkasıyla evlendirmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kazancında bereketin artacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi karısıyla evlendiğini görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments