Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını evlendiğini görmek

Rüyada karısını evlendiğini görmek

Rüyada karısını evlendiğini görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, gururlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada karısını evlendiğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, akrabalar veya komşularla ilişkilerinizde problemler yaşanabilir.

Rüyada kendi karısıyla evlenmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına işarettir.

Rüyada karısını başkasıyla evlendiğini görmek çocuk sahibi olacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet eder.

Rüyada karısının evlendiğini görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısını evlendirmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada karısıyla evlenmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, haneden birinin ayrılacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısıyla evlendiğini görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin karısıyla evlenmek zor durumlarda kalacağına, rızkının da genişleyeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısını başkasıyla evlendirmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, özel hayatında mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments