Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını evlendirmek

Rüyada karısını evlendirmek

Rüyada karısını evlendirmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, başarı kazanılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada karısını evlendirmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Rüyada karısını evlendiğini görmek hayaline kavuşacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi karısıyla evlendiğini görmek sevilip sayılacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısıyla tekrar evlenmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi karısıyla evlenmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısının evlendiğini görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada karısını evlendirmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, bazı radikal kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments