Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine inanılır.

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Rüyada karısıyla tekrar evlenmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalettir.

Rüyada karısının evlendiğini görmek gelişiminin hız kazanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Rüyada karısının başkasıyla evlendiğini görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada kendi karısıyla evlendiğini görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısını evlendirmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada karısını başkasıyla evlendirmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments