Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada karısının başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada karısının başkasıyla evlendiğini görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına işaret eder.

Rüyada karısının başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, güvensizlik duymaya, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada karısının evlendiğini görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, insanları kandıracağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısıyla evlenmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalettir.

Rüyada karısını başkasıyla evlendirmek hayatının da düzene gireceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin karısıyla evlenmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada karısını evlendirmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısını evlendiğini görmek kara kara düşünür olacağına, terslik yaşayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments