Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısıyla evlenmek

Rüyada karısıyla evlenmek

Rüyada karısıyla evlenmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, işlerinin kapanacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına işaret eder.

Rüyada karısıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Rüyada karısını başkasıyla evlendirmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısını başkasıyla evlendiğini görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Rüyada karısıyla evlenmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısıyla evlendiğini görmek evlatlarından memnun olacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, gözden düşeceğine yorulur.

Rüyada kendi karısıyla evlendiğini görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi karısıyla evlenmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin karısıyla evlenmek iç sıkıntısına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments