Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski işyerinde çalışmak

Rüyada eski işyerinde çalışmak

Rüyada eski işyerinde çalışmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada eski işyerinde çalışmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Rüyada eski işinde çalışmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada eski işyerinde çalışmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, tamamlanmadan kalacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine rivayet eder.

Rüyada iş kurmaya çalışmak kısmetinin artacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada işe girmek çalışmak hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, erken evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada başka işde çalışmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada iş çalışmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Rüyada başka işyerinde çalışmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet eder.

Rüyada işe girmeye çalışmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments