Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş kurmaya çalışmak

Rüyada iş kurmaya çalışmak

Rüyada iş kurmaya çalışmak güzel bir evliliğe, kalkınacağına, ilerleyeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kazancını katbekat arttıracağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada iş kurmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sahip olduğumuz şeylere veya değerli eşyalarımıza sahip çıkmamız gerekebilir.

Rüyada iş kurmaya çalışmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada işemeye çalışmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, ün salacağına işaret etmektedir.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada iş bulup çalışmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına işarettir.

Rüyada işe girmeye çalışmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada işe girip çalışmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir işyerinde çalışmak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, iş için gurbete gidileceğine alamet eder.

Rüyada başka işde çalışmak dertlerin ve sorunların artacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments