Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş çalışmak

Rüyada iş çalışmak

Rüyada iş çalışmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, bazı adımlar atacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş çalışmak gördüyseniz:

  • Şimdilik sabırlı olmalısınız.

Rüyada işe girip çalışmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Rüyada temizlik işinde çalışmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada işemeye çalışmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalettir.

Rüyada iş çalışmak fakirlik ve yokluk göreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet işinde çalışmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına yorulur.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine alamet eder.

Rüyada işe girmek çalışmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, yüksek bir makama geleceğine işarettir.

Rüyada eski işinde çalışmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments