Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski işinde çalışmak

Rüyada eski işinde çalışmak

Rüyada eski işinde çalışmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski işinde çalışmak gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlayabilirsiniz.

Rüyada eski işyerinde çalışmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski işinde çalışmak doğru karar veremeyeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada başka bir işyerinde çalışmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Rüyada işe girip çalışmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına alamet eder.

Rüyada başka işyerinde çalışmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, sermayesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada işe girmek çalışmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş çalışmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, stresten uzaklaşılacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments