Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka işde çalışmak

Rüyada başka işde çalışmak

Rüyada başka işde çalışmak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, kazancının epey düşeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada başka işde çalışmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Rüyada başka işyerinde çalışmak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka işde çalışmak çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir işyerinde çalışmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada iş bulup çalışmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine alamet etmektedir.

Rüyada işe girip çalışmak âlim kimselerden feyz alacağına, eskisinden de iyi olacağına, düşmanını alt edeceğine delalet eder.

Rüyada işe girmeye çalışmak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına işarettir.

Rüyada temizlik işinde çalışmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine tabir olunur.

Rüyada iş çalışmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments