Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe girmeye çalışmak

Rüyada işe girmeye çalışmak

Rüyada işe girmeye çalışmak çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada işe girmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belirli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada iş bulup çalışmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada işe girmeye çalışmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yeni bir haneye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir işyerinde çalışmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada temizlik işinde çalışmak yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada başka işde çalışmak çok iyi bir kariyer edineceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işinde çalışmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işarettir.

Rüyada başka işyerinde çalışmak iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, şansın açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments