Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka işyerinde çalışmak

Rüyada başka işyerinde çalışmak

Rüyada başka işyerinde çalışmak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, istediği başarıya kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka işyerinde çalışmak gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Rüyada başka işde çalışmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başka işyerinde çalışmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Rüyada başka bir işyerinde çalışmak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet eder.

Rüyada işe girip çalışmak yoğun stres altında kalacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret eder.

Rüyada temizlik işinde çalışmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş kurmaya çalışmak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işarettir.

Rüyada iş bulup çalışmak çok başarılı işlere imza atacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments