Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski patronundan para almak

Rüyada eski patronundan para almak

Rüyada eski patronundan para almak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski patronundan para almak gördüyseniz:

  • Sizi tartışma ortamları içine sokmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada eski patrondan para almak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patronundan para almak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Rüyada eski patron görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet eder.

Rüyada eski patronunuzu görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, planlarının işe yarayacağına, umutlarının yarım kalmayacağına yorulur.

Rüyada eski patronla çalışmak attığı her adımda zarara uğrayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, hayatının zaferlerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak daha pozitif biri olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments