Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş patronunu görmek

Rüyada iş patronunu görmek

Rüyada iş patronunu görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, parasız günler geçireceğine, endişelerin son bulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine işaret eder.

Rüyada iş patronunu gördüyseniz:

  • Satın aldığınız bir şey sorun olabilir.

Rüyada iş patronunu görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada eski iş patronunu görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına inanılır.

Rüyada işyerinde patronu görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine delalettir.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işaret eder.

Rüyada eski patronun görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronun değiştiğini görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments