Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çalıştığı patronunu görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Rüyada patronu çalışırken görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada eski iş patronunu görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerinde patronu görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş patronunu görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments