Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinde patronu görmek

Rüyada işyerinde patronu görmek

Rüyada işyerinde patronu görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, çekilen acıların unutulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, işlerinin daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde patronu gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş patronunu görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinde patronu görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada eski iş patronunu görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada patronuyla sevgili olmak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronu gülerken görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments