Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kendini astığını görmek

Rüyada arkadaşının kendini astığını görmek

Rüyada arkadaşının kendini astığını görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının kendini astığını gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Rüyada arkadaşının kendini astığını görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının kendini astığını görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada astral seyahat yapmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kendini astığını görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çarşaf astığını görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada eşinin kendini astığını görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının kendini astığını görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments