Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe yetişmeye çalışmak

Rüyada işe yetişmeye çalışmak

Rüyada işe yetişmeye çalışmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık belli konularda atacağınız adımlar veya alacağınız kararlar üzerinde etkili olabilir veya geçmiş çalışmalarınızı hatırlatarak yol gösterebilir.

Rüyada işe yetişmeye çalışmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaza yetişmeye çalışmak kazancının günden güne çok artacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulur.

Rüyada arabaya yetişmeye çalışmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cuma namazına yetişmeye çalışmak esenlik bulup, mutlu olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yetişmeye çalışmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine delalettir.

Rüyada bi yere yetişmeye çalışmak borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments