Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe girip çalışmak

Rüyada işe girip çalışmak

Rüyada işe girip çalışmak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada işe girip çalışmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada başkasının işinde çalışmak maddi olanakların artacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet işinde çalışmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iş kurmaya çalışmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işemeye çalışmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada işinde çalışmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, maddi durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş çalışmak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet eder.

Rüyada eski işyerinde çalışmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada iş bulup çalışmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments